Jump to content

tkristin

Reptilfreak
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About tkristin

 • Rank
  Reptilfreak
 • Birthday 05/15/1993

Personal Information

 • Hvilken landsdel bor du i?
  Akershus
 • Hvilke dyr har du?
  Leopard gekko
 1. Nå har de to yngste gekkoene mine begynt å vokse, å da vil jeg gjerne skaffe meg en nytt terrarie/akvarium til dem. Har fire stykker, så det jeg har nå begynner å bli litt trangt. Litt usikker på hvor stort det jeg har er nå, men hvor stort bør det være med tanken på at jeg har fire stykker? Litt greit å høre med noen som har erfaring og mer peiling på dette en meg.
 2. Helt enig med deg. Mine øgler er det bare jeg og samboeren min som håndterer, men om jeg har venner på besøk som vil holde dem, så lar jeg dem gjøre det. Alle sammen er veldig flinke med nye mennesker, å utforsker dem gjerne. De er veldig nyskjerring å heldigvis ikke redd for noe. Kanskje de minste som ikke er helt trygge på høye lyder enda, men ellers er de kjempe fine. Tror også det er viktig at det er flere som håndterer dem, så de forstår det at selv om ikke er "mamma" eller "pappa" som holder dem, så er det faktisk trygt.
 3. Det er sant som du sier. Men nå som jeg har gjort om å hele tarrariet har Mona, som gekkoen min heter som har "flydd" på de andre heter, ikke gjort noe. Nå er det greit at de er i nærheten av henne, å de ligger på samme gjemmested eller i fuktboksen. Tror hun ville vise de andre hvem som er sjefen, siden jeg tror hun er den eldste av de to største. Må nesten regne med et lite utbrudd med tanken på at de er dyr, å det ligger i dem sin natur. Heldigvis har ingen av de tre andre jentene følt seg så truet, om det er riktig ord å bruke, at de har sluppet halen sin.
 4. Det er jo veldig bra at hun ikke slapp halen. Den ene som angriper de andre, Mona, har virket litt små sur og gretten i det siste, aner ikke hvorfor. Kan hende det er derfor hun har "valgt" å angripe de andre. Kan ikke så mye om gekkoer, men vet jo hvordan andre type dyr er.
 5. Har ommøblert i terrariet nå, å har ikke skjedd noe etter det. Men skal se an om det er noe tegn på det i dagene fremover. Hvis det skjer noe, tror jeg nok at jeg skal skaffe meg et terrarie til.
 6. Jeg må nesten bare prøve. Fungerer det ikke får jeg bare ta ut hun som lager ugreie å lage et eget terrarie til henne. Fulgt med på dem i hele dag, å har ikke skjedd noe enda. Men plutselig kan det skje igjen.
 7. Jeg får nesten bare prøve å ommøblere terraet, å håpe på det beste.. Fikk mildt sagt panikk i går kveld da jeg så det å visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. For det så ut som kun skulle ta en siris, men istedenfor gikk hun rett i nakken på hun ene lille. Utrolig trist å høre :( Får ikke håpe min drar det så langt! Så i går at hun andre store prøvde å forsvare de to små. Så hun gikk forran på en måte. Litt redd nå for at hun skal ende opp med sår litt over alt.
 8. De er fire jenter. To som er 6-7 år, mens de to minste er 6-7 mnd. Har hatt dem siden starten av januar, å dette har aldri skjedd før!
 9. Jeg har fire leopard gekkoer som går kjempe fint sammen. Men i natt våknet jeg opp av masse bråk hos dem, å da viste det seg at hun ene drev å angrep de andre gekkoene mine. Noen som vet hva det kommer av? Det har aldri skjedd før..
 10. Åja! Jeg begynte nesten å lure :p Men da vet jeg hva jeg skal ta å kjøpe inn i morgen :)
 11. Da skal jeg gå til innkjøp av det i morgen :) Hun tynne trenger virkelig å få lagt på seg å få spist litt!
 12. Hvordan frukt og grønnsaker er det du gir dem?
 13. Sirissen gikk i smak hos henne da hun spiste en i går Føler det var bedre at hun spiste en enn ingen. Kan man mate gekkoer med hønse/kyllingfor? Det visste jeg ikke.
 14. Ja du sier noe der. I går da jeg fikk kjøpt sirisser spiste hun en, å det føler jeg er bedre en ingenting :) Men skal ta henne ut for seg selv å se om det hjelper. Tusen takk!
 15. Jeg har 4 stk leopard gekkoer. Den minste av den ser jeg at er mye tynnere en de tre andre. Jeg mater dem med melormer, men burde jeg prøve å bytte til foreksempel sirisser? De gangene jeg har lagt melormene i "buret" er hun den eneste som ikke spiser.. Kan det være at hun ikke liker melormer, derfor hun ikke spiser?
×
×
 • Create New...