Jump to content

Goomba

Moderators
 • Content Count

  1,137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

6 Followers

About Goomba

 • Rank
  Reptilfreak
 • Birthday 11/04/1992

Personal Information

 • Hvilken landsdel bor du i?
  Østlandet
 • Hvilke dyr har du?
  Kongepyton, melkesnoker, kongesnok, leopardgekko, daggekko, kranset gekko, taranteller, hund.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Når dyr som har muligheten til å slippe halen sloss seg i mellom er det egentlig sjeldent de slipper halen. De sloss rett som det er i naturen, men den svakeste finner ut ganske kjapt at den har tapt og stikker av. I et lite terrarium har den ikke muligheten til det og det vil da oppfattes av motstanderen at taperen ikke gir seg, da går det ofte hardere for seg etterpå. Hadde du, et digert rovdyr i deres øyne, plukket opp dyret etter halen er det større sannsynlighet for at det slipper halen for å slippe unna. Nevner det bare så folk ikke skal få en falsk trygghet ovenfor det der med å slippe halen.
 2. Melormer burde ikke brukes som et basisfôr, de inneholder for mye fett og for lite andre næringsstoffer, i tillegg er skallet vanskelig å fordøye for flere arter og kommer ofte ut igjen like helt. Så sirisser er et bedre basisfôr ja. Det kan være mange grunner til hvorfor den ene ikke spiser. Hvis du kan legge ut noen bilder av dyrene og terrariet de bor i, samt info som temperaturer, lys- og varmekilder, osv. Vet du hvilke kjønn alle er?
 3. Ser bra ut dette, og flotte dyr! Er enig med de andre, gekkoene foretrekker tykkere greiner/lianer.
 4. Er det noe galt med ryggraden til den ene gekkoen? Eller, det er noe galt, men hva? Har eier sagt noe om dette, ser ut som en gammel skade/medfødt defekt.
 5. Sjekk her: Anbefalte Veterinærer med herptilkunskap
 6. Dyrlege så fort som mulig. Ser ut som prolaps med sand på, prøv å skylle bort sanden og sett gekkoen i et sterilt bur/petboks uten sand eller partikler som kan feste seg. EDIT: Ser også tynn ut ja, spesielt halen burde vært større/tykkere. Kan også se ut som den har mistet deler av tærne pga uttørkede hamrester.
 7. Er meget forskjellig fra gekko til gekko, noen liker bedre insekter og noen elsker CGD. Men etter å ha lett gjennom en del tråder på diverse forum bruker de fleste 100g på ca 4-5 måneder til en gekko. Regner med det er voksne det er snakk om. Uansett pulveret holder seg lenge, så om det viser seg at dine ikke spiser enormt mye, trenger du ikke være redd for at det skal bli dårlig :P EDIT: Det kommer jo også på om/hvor mye insekter du gir i tillegg til dietten.
 8. Det kan sikkert noen andre svare på bedre enn meg da jeg selv brukte det på to juvenile.
 9. Repashy sin uten tvil. Har også til salgs om du er interessert? 100g for 75kr (både orginal og mango), pris kan diskuteres om du kjøper mer.
 10. Flotte gargoyles, men å poste bilder av chahoua i en Rhacodactylus tråd blir helt feil altså:laugh:
×
×
 • Create New...