Jump to content

kvist

Reptilfreak
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

5 Followers

About kvist

 • Rank
  Reptilfreak
 • Birthday 07/12/1995

Personal Information

 • Hvilken landsdel bor du i?
  Bergen
 • Hvilke dyr har du?
  1.1 Crested Gecko
  1.1 kornsnok
 1. kvist

  Syk gekko?

  Heisann! Ja, det er helt normalt :) De kan ligge dagesvis på samme plassen å se helt døde ut, mine gjør stort sett det når det nærmer seg hamskift. Pass på å ha høy luftfuktighet :).
 2. Haha, ok, takk! Helt forferdelig å måtte vente så lenge! Er så utolmodig! Er også veldig spent på det egget som ble lagt sist, tror fosteret har forduftet, men så lenge det er rundt og pent skal det få likke i boksen.
 3. Hei! jeg har noen egg som skulle ha klekket veldig snart! på lørdag oppdaget jeg strekkemerker på eggene, men i dag når jeg løftet et av dem opp merket jeg at det var begynt å skrumpe inn. Jeg har eggene på perlite og den er fuktig, jeg har også et tredje egg i samme boks som er lagt ca 24 dager senere det er fremdeles rundt og fint. Romtemperatur er 26 grader. Hvorfor skrumper eggene mine? Jeg så bevegelse i dem senest på lørdag. EDIT: eggene er på dag 70 i dag EDIT2: så bevegelse i ett av eggene nå.
 4. kvist

  Skadet hale

  Liten oppdatering, snakket med veterinær, men hun hadde ikke så mye peiling på reptiler, fikk beskjed om å bare la det være. Nå er vertfall alle hver for seg :)
 5. kvist

  Skadet hale

  Jeg håndterer crestedene mine svært lite, men tok ut den ene nå og oppdaget at den har en skadet hale. regner med den har blitt bitt av den andre, er veldig stresset nå! trodde denne var ei hu for den har ikke sånn klump under halen som de andre har og er ca like stor i størrelsen. Kan jo hende den andre har trodd at halen var mat eller noe, jeg vet ikke. Slenger med noen bilder av skaden. vil dette gå over, noe jeg kan gjøre for å hjelpe den? veterinær kanskje?
 6. kvist

  Min Crested verden

  Det var veldig fint!
 7. Hær er det noen bilder av Dyret og terra, terraet har grodd seg litt mer til nå, men oppsettet er det samme :) http://www.reptilfreaks.no/forum/mine-herptiler/22857-kvist-sin-bildetrad.html
 8. Vasket dem med varmt vann, har ikke hatt noen problemer :)
 9. Heisann, jeg driver å bygger mitt gamle akvarium om til terrarium, og tenkte jeg like så godt kunne ta i bruk litt av innredningen som var i det fra før, det er snakk om noen røtter, men de har lagt i brakkvann en god stund og da sikkert trekt til seg en del salt. spørsmålet mitt er om det er farlig, jeg kommer jo til å skylle dem godt under varmt vann, men tviler på at det vil få vekk all saltet.
×
×
 • Create New...