Jump to content

Rawhin

Reptilfreak
 • Content Count

  842
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Rawhin

 • Rank
  Reptilfreak
 • Birthday 03/07/1999

Personal Information

 • Hvilken landsdel bor du i?
  Hadeland. Ja, Hadeland......
 1. de skal jo ha det ganske fuktig, da. ca 70%, gjerne litt mer enn det. jeg har merka at alle mine har sliti med kakkiser, sirisser er jo det jeg ville satsa på. den jeg har igjen her spiser jo sirisser og melormer, faktisk. prøv med det hvis den blir litt tynn ;) de rører seg i vevet så den veit hvor de er.

 2. Hun spiser ikke noe særlig, men hun har optimale forhold, alltid vann i skålen og lav fuktighet. Litt varmere enn romtemperatur. Har ikke prøvd å mate med sirisser, som du sa kanskje kunne hjelpe, men jeg har tenkt meg en tur ned på dyrebutikken nå snart. Er ihvertfall fornøyd, så takk for kjøpet :)

 3. heisann. tenkte bare jeg skulle spørre hvordan det går med krapylet du kjøpte av meg :) har den det bra? kjønnsbestemt hue allerede? :) hvis ja så må jeg bare gratulere :D

 4. Flotte terrarier :)

 5. Nå har jeg lagt ut bilder av den. Var ikke planlagt, men endte sånn da jeg skulle mate den i dag. [ame=http://www.reptilfreaks.no/forum/showthread.php?t=14414]Irminia på tur - Reptilfreaks.no[/ame] flere bilder her enn de jeg har lagt ut på profilen.

 6. nei, jeg har ikke noen bilder av mine irminia, siden disse gjemmer seg veldig mye. skal prøve å få dem ut og få tatt noen bilder av dem nå snart ;) bare finne et papir som viser størrelsen så skal jeg ta noen bilder ;) problemet er bare at disse er LITT mer enn middels raske... hehe. vil helst ikke jakte på disse her i rotet ;)

 7. Har du bilder av din Irminia?

 8. Takk for kommentar på P. Irminia min. Den blir bare finere og finere nå. Kom fra 14 dager jobb på sjøen i dag og det har jaggu vært hamskifte mens jeg var borte:-) forer med enten 1 zophoba eller 1 siriss i uken de to ukene jeg er hjemme omtrent. Hender jeg slenger ikke en liten dubia til helgekos og. Den får også en siriss når jeg reiser bort 14 dager og da får den ikke noe før jeg kommer hjem.

 9. Har hørt at de kan bære med seg parasitter og sykdommer som er unaturlig for dem, og derfor dødelige, men dette er vel kanskje også overdrevent, og du har vel ikke plukket dem ute heller, har du vel? :P

 10. Hei! Jeg lurer på om du kan sende meg ei liste over hva du har inne for øyeblikket:) du skjønner, jeg er på jakt etter en hunnkjønn B.Smithi i en ung alder(helst mellom 6 og 8 cm).

   

  kan du sende det på e-post så jeg har den lett tilgjengelig?

  e-post: wigrada@hotmail.com

   

  på forhånd takk:)

×
×
 • Create New...