Jump to content

Frogger

Administrators
 • Content Count

  5,733
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Frogger last won the day on December 17 2007

Frogger had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Frogger

 • Rank
  Reptilfreak
 • Birthday 04/11/1970

Personal Information

 • Hvilken landsdel bor du i?
  Bergen
 1. Ønsker å kjøpe en hageslange
 2. Det er mye frem og tilbake, prøving og feiling med konverteringen av forumet. Ting er litt nytt, jeg er rusten, dermed gjør jeg en del unødvendige feil, som jeg ikke oppdager før alt er konvertert. Dermed må jeg starte prosessen på nytt igjen. Det oppløftende er at det nå bare er 2 relaterte feil igjen før alt blir konvertert riktig, så det går definitivt fremover. Ang. Chat så vil den være åpen. Mitt intrykk er at vår er ihvertfall like god som terrariedjur sin..
 3. Syns det er skremmende at man kan poste bilder av f.eks en utsultet halvblind skjeggis med 3 tær på hver fot,full av MDB og få skryt for hvor fantastisk dyret er hjerte hjerte hjerte intil et lyst hode i post 50 spør forsiktig hvorfor beina peker feil vei.
 4. Hei myraas! Repti.net ble oppgradert uten backup dermed forsvant mye av det som var bra med repti rett ut av vinduet. Moderatorne fikk heller ikke funksjonalitet som man trenger for å moderere et forum. Dermed så trakk moderatorne seg aktiviteten falt til et minimum med unntak av kjøp og salg som fremdeles lever et slags liv. PM funksjonen på repti.net er så godt som ikke fungerende for mange og kan for mange være vanskelig til nesten umulig å bruke/svare på, derfor er mail ofte det beste å bruke om selger har oppgitt det. Da Trygve Slagsvold Vedum valgte å ikke gå videre med pos. listen samt flere større beslag på kort tid gikk luften ut av store deler av reptilmiljøet. Folk sitter mer hjemme og driver med sitt fremfor å være på nett. Nå er saken imiddlertidig tatt opp igjen og har vel strengt tatt aldri sett så positiv ut som nå.
 5. Det er godt utprøvd og sørgisene taper alltid..
 6. La dubiaen eller sirissen gå i terraet et døgn eller to så vil den nok ta dem.
 7. Kan du ikke legge inn et bilde av hodet/øynene hennes? Det går sikkert bra med litt tålmodighet! :)
 8. Om du ikke får bort hammer vil jeg anbefale å ta en tur til Vetrinær. Gammel hamn kan gjøre alvorlig skade på gekkoen din om du inne får deg bort.
 9. Det er dessverre ingen grense for hvor ung man trenger å være for at det utvikles kreft. Det at den er rød/blodaktig betyr at det er et kraftig press inni den. En betennelse kan få hele dyret ditt til å bli sykt om det ikke behandles. Om det er en svulst så trenger det ikke være kreft, men den kan utvikle seg til det om den ikke behandles. Uansett, få deg en vet. Time asap. Dette tror jeg ikke går over uten en behandling og det går fort. Du husker sikkert tråden http://www.reptilfreaks.no/forum/gekkoer/15905-bla-flekker-pa-halen-til-tokay-hue.html selv om det ikke på langt nær er så ille så begynner det å likne litt.
 10. For meg ser dette ut som en betennelse/svulst. Ville kanskje vurdert et veterinærbesøk slik at du kan få åpnet renset og evt. Få fjernet svulsten.
 11. Stenger denne tråden. Lite vits å dra opp en unødvendig krangel som er flere år gammel :)
 12. Nesten umulig å svare sikkert på hva det er, kan som du skriver være en svulst, men det kan også være den har stukket seg på noe som har blitt innkapslet eller en fettkul. Uansett så ville jeg tatt det med ro så lenge kulen ikke øker i størrelse og cresteden ellers er i god form. Forøvrig temmelig sikker på at du kan frikjenne sirissene dine. Et bitt fra en siriss skal ikke lage en klump som dette (om sirissene i det hele tatt får bite på Cresteden din)
×
×
 • Create New...