Jump to content

Iggemamma

Reptilfreak
 • Content Count

  641
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Iggemamma

 • Rank
  Reptilfreak

Personal Information

 • Hvilken landsdel bor du i?
  Oslo
 1. Hei Iggemamma!

   

  Jeg er en mann fra Oslo, med erfaringfra en rekke dyr.

  Hva er din erfaring med Iguaner?

   

  LA8PV

 2. du er god altså!!! gleder meg til å motta pakken fra deg!!

  spennende!!!!

  masse takk fra oss i arendal....

 3. Hei.. Jeg er ny her inne, men fikk med meg at du har litt peiling på Iguan?:) Jeg har akkurat fått meg en slik skapning, jeg trur det er en grønn Iguan (se bildet på profilen min).. Jeg lurte på om du kunne gi meg noen enkle tips og råd i form av temming, kjønn og terrarie?

   

  Kjøpte den på lørdag som var, og kan ikke se at den har spist noe etter den kom i hus. Er det normalt at den kanskje venter til den har tilpasset seg situasjonen og omgivelsene?

   

  Søker den etter mat selv, holder det å sette frem maten i skålen hans med frisk frukt og grønt. Eller må jeg vise den det?

   

  Den er 5 mnd gammel, jeg får klappe den på hode og rygg, men han blir agresiv/nervøs om jeg prøver å holde den?

   

  Vi tar det derrifra, hehehehe. Håper du kan hjelpe meg litt:)

 4. Har foret henne nå, gikk ned som bare det. Foret henne i en kasse ja. Ho har faktisk merkbart blitt bedre og hogger mindre (: ho er ca 1m. Men ho er redd og ikke hissig se..

 5. Hum... gjestemelding.... dette har jeg ikke sett før...

   

  Tigerpytonproblemet er imidlertid klassisk.

  Tipper hun har bitt forrige eier, som har blitt red og bare matet. Så jeg tror vel at hun spiser som bare det, mendermed hogger etter alt. Bare ta det helt brolig, og mat henne i en separat kasse, for å vise forskjell på når det er mat, og når det ikke er det. Er ikke noe stress med temme når hun akkurat har kommet, så test om hun spiser først.

   

   

  Bruk gjerne kroken for å få henne ut i starten.

  Og så får man bare sette på et tvprogram og sitte og la slangen krype i sofaog på deg. Biter den så får man bare tåle det ;)

  Dog.... bør vel kanskje spørre her hvor stor hun er... er hun stor er den biten jo verre, og kanskje ikke å anbefale.

   

  Har to ballpytoner her som lider av samme syndrom. De har desverre blitt lite håndtert over tid, og har en matkobling hvber gang man åpner buret. Dersom det er det kan det relativt raskt gå over.

 6. Hei, det virker som du kan litt om ting og tang. Har fått meg en tigerpython, Og dessverre er ho litt aggressiv(redd), og har gitt ho et par dager å roe seg ned. Får ho ikke ut av buret uten å bruke en krok, og får ikke håndtert ho noe. Ho hveser(greit nok), men så hugger ho til. Og ikke bare en gang. Hugger også når noen går forbi buret. Tar ho ut en gang hver dag, og prøver å få ho til å bli litt vandt til det, og bli litt trygg. Og det jeg lurte på var om du hadde noen tips for hva jeg kan gjøre? Har på følelsen at hvis jeg mater ho bare tar ho rotta og slipper den. og at ho ikke har blitt håndtert noe..

 7. Jeg hadde neppe bekymret meg så lenge hun spiser normalt. Tipper du får avføring ganske snart. Dersom hun nå slutter å spise er det veterinær som gjelder. Men mulig dere allerede har vært der? Er ikke på RF hver dag desverre. Få høre hvordan det går!

 8. Jeg hadde neppe bekymret meg så lenge hun spiser normalt. Tipper du får avføring ganske snart. Dersom hun nå slutter å spise er det veterinær som gjelder. Men mulig dere allerede har vært der? Er ikke på RF hver dag desverre. Få høre hvordan det går!

 9. Hei!

   

  Fikk anbefalt din ekspertise her inne, og tenkte jeg skulle spørre deg om noe. Har en 2 og et halvt år gammel hunnlig iguan, som stort sett har vært kjempefrisk og aktiv og glad. Får masse ekte sol-lys, variert diett og har hatt normal avføring og mat-inntak siden januar da jeg fikk henne. Men i helga var jeg bortreist en tur, og timeren på lyset fungerte ikke, så hun hadde lys 24t døgnet i 2 døgn. Pæra er en 100w Mega-Ray. Etter at jeg kom hjem har jeg bygget et skap og innredet med planter og stokker, og hun ser ut til å trives, og har roet seg etter å ha vært meeeeget stresset når jeg kom hjem. Men hun har ingen avføring, og det nå på 3. dagen. Har prøvd å bade henne varmt og massere magen, men til ingen nytte. Hun spiser forøvrig normalt.

   

  Håper på du har noen tips eller ideer om hva det kan være. Skal bruke dagen på å forske og forhøre meg, og om dette fortsetter blir det nok veterinær i morgen eller fredag :(

   

  Takk på forhånd !!

 10. Hva lurer du på?

  Eggene klekker ikke på 4 mnd.

 11. Jeg måtte bite i eplet å kjøpe en sånn frittstående AC i varmeperioden 2005. Med pilgift var det ingen diskusjon. Nå har jeg etter styret i fjor fått varmepumpe (med ac), og effektforskjellen mellom de to er vannvittig(føles som å gå av spaniaflyet/hhv hjemflyet flere ganger daglig når man går fra ac rom til ikke, hihi). Dette er noe jeg synes man bør spare til dersom man har dyr som er varmesensitive (og egentlig uansett pga strømsparingen) Men billig er det jo ikke, og sparing tar tid.
 12. Hei:) bor i Oslo.... har egentlig nok av sirisser her, er bare kjipt å miste halvparten av de jeg kjøpte:( Men takk for tilbudet!

 13. Hvor holder du til, har nok noen sirisser for mye selv. Kan godt dele litt siden du var så uheldig, om du er i oslo.

 14. Viss du ser på småprat har jeg ett bilde av en av dine små. De er litt tynne, spiser ikke så mye da de er nok litt stressa av folk der.

  Har du noen tips til å fete dem opp? Noe spesiell mat som er mer fetende?

   

  MvH Veronica

×
×
 • Create New...