Jump to content

Reptilfreaks.no

Reptilfreaks er tilbake i ny drakt!

HAgetreboa

Morelia Viridis
 • Welcome to Pages!

  To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side Block Manager to expand the block manager.
  You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

 • Sign in to follow this  

  Om Reptilfreaks


  Velkommen til reptilfreaks.no

  Reptilfreaks ble startet i 2004 da vi så behovet for at vi i terrariehobbyen trengte en plattform å utveksle erfaringer og kunne snakke om dyrene sine anonymt. Norge hadde totalforbud mot å holde herptiler (reptiler og amfibier) privat med unntak av allergikere som kunne få dispensasjon for hold av skilpadde.

  Reptilfreaks tok en aktiv del i legaliseringsarbeidet i samarbeid med bl.a Norsk Herpetologisk forening (NHF) og Norges Zoohandleres bransjeforening og den 15. august 2017 kunne vi endelig feiere at positivisten var gått igjennom og at privatpersoner nå kan få gleden av å lovlig eie 19 arter reptiler.

  Etter lovendringen gikk luften litt ut av oss som drev reptilfreaks. Familie og venner krevde sitt og det var godt å ta et skritt tilbake og kun tenke på sine egen dyr.

  Bruken av diskusjonsforum har også endret seg, Facebook har tatt over rollen som møtested.

  Vi mener allikevel at et forum kan tilby noe som ikke Facebook har og vil være et fint tilskudd til reptilfreaks på Facebook.

  Siden Reptilfreaks er et gammelt diskusjonsforum med flere tusen innlegg syns vi det vil være for galt å fjerne disse. De viser på en fin måte hvordan reptilmiljøet var før legaliseringen. Vi har derfor valgt å la gamle innlegg, tråder og enkelte forumkategorier være tilgjengelig for dere å lese, men stengt for å skrive i. Husk at før 2017 var det ingen positivliste, mange opplevde at artene man hadde ikke fikk plass på positivlisten. Forumet har derfor en del innlegg om arter som fremdeles er forbudt å holde i Norge. Disse innleggene er ment som et historisk tilbakeblikk og ikke som en invitasjon til at folk skal bryte loven.

  Vi vil forøvrig gjøre det klart at det er lov å skrive om alle reptilarter på reptilfreaks.

   

   

   

   

   

  Edited by Hans Fredrik Kaland

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  This is now closed for further comments

×
×
 • Create New...